Българин бе наръган с нож в Италия, ето защо!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
18:43 / 27.12.2019
1126
Яростен междусъседски спор довел до намушкването на българин, живеещ в южноиталианското градче Терранова. Кавгата избухнала преди ден между нашенец и местен "по тривиални причини и могла да завърши трагично“, пишат от "Gazzeta del Sud“. Караницата между двамата младежи така се разпалила, че накрая се стигнало до раняването на българина от страна на жителя на Терранова. 

Първи на мястото на разправията пристигнали военните по заповед на поручик Станислао Порхия. Той от своя страна бил уведомен за случилото се от капитан Оскар Карузо. След това пристигнал и екип на спешна медицинска помощ, който веднага откарал пострадалото лице в болница "Annunziata di Cosenza“, където се погрижили за раната му. След като бил превързан, българинът и нападателят били откарани в районното на Козенца.

Според разследващите, прочели доклада на нападателя, именно спорът бил посочен като повод за изваждането на ножа. Двамата мъже се скарали по време на вечеря и излезли отвън, за да разрешат проблема, а оръжието, което било използвано, било взето от трапезата. В следващите часове били привикани да дадат показания и останалите съседи. В момента все още се изяснява причината, довела до караницата между тях, пише още "Блиц".

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Проблем със смартфоните на iPhone причини много главоболия 
Той е банкер от "Уолстрийт", български зет и влезе в надпреварата...
Нови земетресения разклатиха Балканите
Новото нормално явление: Съкращенията продължават, хората свикнах...
Огромна инвестиция даде тласък на едно от най-известните летища
Почина известен писател


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).