Българинът, който причини катастрофа с жертви в Италия, бил пиян

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
13:45 / 01.02.2022
687
Пробата за алкохол на българина, който блъсна с джипа си колата на две млади италианки на магистрала, отчела резултат три пъти над нормата. Това съобщават от полицията в Порденоне, където се води разследването. Мъжът, който работи като мениджър, е задържан, часове след като избягал от местопроизшествието. При инцидента загинаха двете млади жени, а две деца бяха ранени.

Шофьорът ще отговаря пред италианския съд за убийство на повече от едно лице при ПТП, неоказване на помощ и бягство.

Жестоката катастрофа стана в участък от магистралата между Вилота и Ацано Дечимо около 19.40 ч. в неделя. Българинът тествал новия си джип и карал с висока скорост. Той блъснал отзад лек автомобил, в който пътували две братовчедки – на 20 и 26 години. На задната седалка в техния автомобил пътували двете дъщерички на едната жертва - едната на 2 години, а другата - на 4 месеца.

"Изведнъж чух много силен трясък. Видях как джипът прави нещо като салто във въздуха, прескачайки другата кола. След това се удари в моята кола и се преобърна отново", разказва бащата на едната загинала жена Ален Фрагасо.

Виж коментарите (2)
Още новини от Международни новини:
Признаха Доналд Тръмп за виновен по дело за финансови машинации, ...
В Гърция ще ви арестуват, ако направите това на плажа
Излекуваха диабет за първи път
Няколко гръцки острова вече са напълно недостъпни за електрически...
Измама за милиони в Лондон: Българите получиха присъда от общо 25...
Отстрелват мечки заради лапите им


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).