Диагнозата на Берлускони е ясна

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:14 / 06.04.2023
456
Бившият италиански министър-председател Силвио Берлускони е диагностициран с левкемия, съобщава Си Ен Ен, позовавайки се на "близък до случая източник“.

Съобщението идва ден, след като 86-годишният Берлускони беше приет в интензивното отделение на болница "Сан Рафаеле“ в Милано, според съобщенията заради дихателни проблеми, свързани с пневмония. По-късно италианският вестник "Кориере дела сера“ съобщи, че причината за приемането му е "по-сериозна“.

Според вестника възпалението на белите дробове при Берлускони може би е последица от цялостно отслабване на организма вследствие на левкемията. Знае се, че той е подложен на интензивни медицински грижи, пише bTV.

Милиардерът и медиен магнат, който е бил четири пъти премиер на Италия, е бил в лошо здраве на няколко пъти през последните години и едва миналата седмица беше изписан от болницата.

Той претърпя тежка сърдечна операция през 2016 г., както и рак на простатата, и беше хоспитализиран няколко пъти през последните няколко години, след като се зарази с коронавирус през 2020 г.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
Крепост, която познаваме от популярно ТВ предаване с български уч...
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
15 българи са арестувани в Испания
Спасиха 130 кита бяха в Австралия


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).