Джамбазки изригна: Тесногръди сме, но поне главите са на раменете ни, а не на тротоара в Ница

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
10:02 / 30.10.2020
1116
Крепост Европа. Вишеградски подход. Нулева миграция. Стена, тел, ров с крокодили по границата. Християнски корени, християнски празници. Европейска именна система за личните имена. Никакви бради, молли, месчити и прочее. На когото не му изнася – чантата, шапката и откъдето е дошъл. За това настоя в страницата си във Facebook евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки. Повод за коментара му е вчерашната кървава атака в Ница, Франция.

"Истината тук е една. Вишеградски подход. Нулева миграция. Стена, тел, ров с крокодили по границата. Крепост Европа. Християнски корени, християнски празници. Европейска именна система за личните имена. Никакви бради, молли, месчити и прочее. На когото не му изнася - чантата, шапката и откъдето е дошъл.

"Мога да напиша "Казахме ли Ви?“. Защото да, казахме и предупредихме. Тогава разни лошо гледащи разпенени активистки с пяна на уста ни обясняваха колко сме лоши. Колко сме тесногръди, ретроградни и нетолерантни. Колко сме тъмни балкански субекти. Може и да е така, но поне главите са на раменете ни, а не на тротоара в Ница“, допълва още евродепутатът.

Виж коментарите (1)
Още новини от Международни новини:
Кристалина Георгиева: ЕС не бива да бърза да изоставя Възстановит...
Еврокомисията погна Meta
Отиде си емблематичен холивудски актьор
Първите туристи в Гърция останаха неприятно изненадани от високит...
Земетресение близко до България
ЕК призова България да подобри своя национален план в областта на...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).