Холивудската звезда Том Сайзмор е в болница в критично състояние

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
21:44 / 21.02.2023
672
Актьорът Том Сайзмор е откаран в болница в критично състояние, след като е открит в безсъзнание в дома си в Лос Анджелис.

Според CNN актьорът от "Спасяването на редник Райън“ е получил мозъчна аневризма. Говорителят му Чарлз Лаго заяви, че семейството му е било информирано, но няма повече информация за състоянието на актьора.

Том Сайзмор е най-известен с редица филми, получили одобрението на критиката в средата на 90-те години и началото на 2000 г., сред които криминалният трилър на Майкъл Ман "Жега“, "Родени убийци“ и "Блек Хоук“.

Наред с филмовата си актьорска дейност Том Сайзмор участва в голямо разнообразие от телевизионни програми, често като самия себе си. По-специално, той участва в няколко сезона на "Celebrity Rehab“, заедно с легендата на НБА Денис Родман и музиканта Макензи Филипс.

Възможно е настоящите му здравословни проблеми да са свързани с предишната му история на злоупотреба с наркотици или да са се изострили от нея, но засега не е известно дали това действително е така.

Макар, че през последните години калибърът и значимостта на ролите на Том Сайзмор до голяма степен намаляват, той все още е смятан за един от най-добрите актьори на своето поколение и за определящ актьор на 90-те години. Още през 1989 г. в "Роден на четвърти юли“ той се изправя рамо до рамо с Том Круз в една от най-известните си драматични роли и често е изтъкван като акцент в толкова различни филми като уестърна на Кевин Костнър "Уайът Ърп“ и научнофантастичния филм на Вал Килмър "Червената планета“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Международни новини:
ЕК призова България да подобри своя национален план в областта на...
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
Крепост, която познаваме от популярно ТВ предаване с български уч...
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
15 българи са арестувани в Испания


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).