Изключително нелепа смърт застигна известен милионер

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:58 / 14.03.2022
455
Известният доминикански милионер Одалис Перес е загинал при нелеп битов инцидент в дома си в Санто Доминго, предават американските медии. 44-годишният бивш бейзболист, един от най-известните в родината си, е паднал от стълба в двора на жилището си.

Тялото на бившия играч на Атланта Брейвс, Лос Анджелис Доджърс, Канзас Сити Роялс и Вашингтон Нешънълс е било открито от брат му. Перес е бил паднал в близост до беседката на двора, където явно сам е извършвал лек ремонт.

"Все още не знаем причината за смъртта на моя клиент. Очакваме резултатите от аутопсията. Брат му Кристиан го е намерил да лежи до беседката на двора. На пръв поглед изглежда, че Одалис се е подхлъзнал и е паднал от стълбата“, обяви Валин Батиста – адвокат на Перес.

Одалис Перес играе в продължение на 10 сезона в Мейджър Лийг Бейзбол в края на ХХ и началото на XXI век. Към момента на смъртта му негово богатство се оценяваше на 3 милиона долара.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
ЕК призова България да подобри своя национален план в областта на...
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
Крепост, която познаваме от популярно ТВ предаване с български уч...
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
15 българи са арестувани в Испания


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).