Извадиха жена от тялото на 9-метров питон (18+)

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
13:02 / 16.06.2018
4319
Ужасяващо видео показа момента, когато една безжизнена майка на две деца бе извадена от тялото на гигантски 9-метров питон в Индонезия, след като била погълната от влечугото. Децата на Уа Тиба се притеснили, след като майка им не се върнала в дома им в югоизточната част на остров Сулавеси на 14 юни, предаде "Мирър". Децата се обадили в полицията и около 9 часа стотици селяни се събрали около полето в отдалеченото село Мобуло. Кошмарните кадри показват момента, в който кожата на змията е отворена, за да разкрие трупа на жената, покрит със слуз.

Ножът, с който Уа Тиба работела, бил намерен на пода. Предполага се, че тя го е изпуснала, след като е била ударена със смъртоносна сила от кръвожадния питон. Съдейки по позицията на тялото й, изглежда, змията първо е глътнала главата на жената. Сулавеси е остров в Индонезия, където се намират някои от най-големите и най-смъртоносните диви питони в света.

Виж коментарите (1)
Още новини от Международни новини:
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
15 българи са арестувани в Испания
Спасиха 130 кита бяха в Австралия
Собственик на ресторант: Клиенти ядат от една порция, а други при...
Отиде си кралят на сръбските плескавици
Европейският парламент одобри законодателната реформа за по-ефект...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).