Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Известен бургаски диджей като по чудо оцеля в кървава катастрофа в Гърция
Автор: Екип Burgas24.bg 08:34 / 08.05.2019Коментари (1)2078
Един от най-популярните и любими бургаски диджеи DJ Chocolate разказа ексклузивно за ужаса, който е преживял при тежката катастрофа край ГКПП "Маказа“. Петър Бинев е единственият останал в съзнание, след като гръцки микробус Мерцедес се вряза в бургаско Рено на около 10 км преди границата с България, съобщава Флагман.

"Като видях на какво прилича колата, направо не можех да повярвам, че съм жив. Всичко стана като на лента, за секунди. Забелязах как един грък изскочи в нашата лента, право срещу нас. Караше неадекватно. Направих всичко, за да избегна удара. Рязко намалих скоростта и се приближих максимално до мантинелата. Не съм вярвал, че може да ми се случи нещо такова. Аз съм шофьор от 30 години без нито едно произшествие“, спомня си DJ Chocolate. Той преживял целия ужас по време на жестоката катастрофа, при която пострада неговата приятелка и друга двойка от Бургас. "Изведнъж видях гумите му. Удари ни яката. Всичко започна да пращи, еърбеците се отвориха, навсякъде имаше пушек. Огледах се и видях, че всички около мен са в безсъзнание. Не знаех дали са живи или мъртви! Моята приятелка изглеждаше като умряла! Нямаше никакви реакции. Всичко беше в кръв! Започнах да викам за помощ. Счупих прозореца, за да изляза и започнах един по един да вадя останалите от колата. Докато оставях приятелката ми, чух как жената на моя приятел вие от ужас. Започнах да го дърпам, за да мога да изкарам и нея. Ръката му направо се вееше встрани. Беше ужасно“, разказва Петър Бинев.

Бургазлията наредил безжизнените тела на шосето, а линейката дошла няколко минути по-късно и скоро всички били в болница в Комотини. DJ Chocolate все още се намира в лечебното заведение в Гърция. Той е неотлъчно до болничното легло на своята любима, която е пострадала тежко, със средни телесни повреди. Другият тежко ранен бургазлия пък е преместен в болница в Александруполис, тъй като състоянието му се влошило.

DJ Chocolate се отървал по някакво чудо най-леко след мелето. Той завъртял колата така, че да поеме удара от своята страна, но имал само натъртвания по тялото. Подобно е състоянието и на другата бургазлийка, пътуваща в злощастното Рено. Тя загубила съзнание при сблъсъка, но това се дължало на шока от преживяното. "Все още всичко ме боли, а на тялото ми се е отбелязала черна лента от колана. Слава Богу, нямам нищо счупено или засегнати органи. Лекарите казват, че състоянието на приятелката ми се подобрява и след няколко дни може да я изпишат. Надявам се това да се случи и с моя приятел. Искам да благодаря на гръцките лекари за бързата и адекватна намеса“, отбеляза Петър Бинев.

DJ Chocolate заедно със своята любима Искра по време на почивката в Тасос, която се превръща в истински кошмар DJ Chocolate е категоричен, че ще съди гръцкия шофьор, виновен за тежката катастрофа. Той бил на около 60 години и също пострадал сериозно. Гъркът не можел изобщо да мръдне след удара, тъй като двата му крака били изпотрошени. Наложило се да режат вратата, за да го изкарат от Мерцедеса.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Международни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Кабинетът "Денков - Габриел"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: