Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Канадски заложник на талибаните: Те убиха бебето ми, изнасилиха жена ми
Автор: Екип Burgas24.bg 11:30 / 15.10.2017Коментари (3)4524
©
"Глупавите и зли" талибани в Афганистан са способни да убият невръстната ти дъщеря и да изнасилят жена ти. Това изживява канадецът Джошуа Бойл, който от 2012 насам е заложник, заедно със семейството си, на джихадистката групировка в близкоизточната страна.

Бойл и жена му Кейтлан Коулман попадат в плен, след като решават да посетят труднодостъпен район на размирната страна, контролиран от ислямистите. По това време Коулман е бременна в осмия месец.

"Да заведеш бременната си жена на много опасно място за мен е безотговорно", заяви бащата на Коулман. Двойката и децата им бяха освободени след операция на пакистанската армия, задействана от сигнал на САЩ.

Бойл разкри, че той и съпругата му са се опитвали да достигнат села в Афганистан, в които "никое НПО, никой доброволец и никое правителство" не са успели да стигнат, пише Вести бг. По това време Коулман е бременна с първото им дете. Двамата се завърнаха в Канада с общо три. Всичките им деца са заченати и родени в плен, като най-малкото има здравословни проблеми.

Бойл и жена му са имали и четвърто дете, дъщеря, която е била убита от похитителите им - терористичната мрежа "Хакани", част от талибанското движение. Освен това джихадистите изнасилват Кейтлан Коулман.

Според съпруга й всичко това е било отмъщение към него заради "повторен отказ" да приеме предложение на терористите. "Глупостта и злото на мрежата "Хакани" да отвлекат пътници бяха засечени само от глупостта и злото да убият малката ми дъщеря и последвалото изнасилване на жена ми", заяви Бойл.

Канадецът някога е бил женен за радикална ислямистка, която е сестра на известния терорист Омар Кадр.

Коментатори в социалните мержи свързват този факт, с това, че Бойл изобщо е решил да заведе бременната си жена в Афганистан, както и че в плен са могли да създадат 3 деца. Намеците са, че самият той има джихадистки разбирания. До момента обаче подобни предположения не се потвърждават от налични факти.

Новото му семейство и той сега ще се опитат да загърбят ужаса на преживяното. Бойл се надява да изгради "сигурно убежище", което неговите оцелели три деца да могат да нарекат дом.

 









Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Джошуа Бойл никога не е бил заложник на талибаните, напротив, той е техен верен член и заплаха за западното общество. Същото се отнася и за жена му. Ако двамата бяха истински заложници, тя щеше да бъде изнасилена още в първия момент и после продадена като робиня, той нямаше да я види повече, какво говорим да си направят бебе в плен. Баща му е важна клечка в Канада, съдия от висок ранг, с много връзки. Точно поради тази причина, през 2009 се жени за Зейнеб Кадр, която е терорист, както и цялото и семейство, публично възхваляваща Осама, а миналата година беше заловена в Турция. Друго, което е интересно да се знае, че Коранът забранява жени мюсюлманки да сключват брак с мъже от друга религия, така че не се съмнявам, че още тогава Джошуа е приел исляма. Все по-често ще ставаме свидетели на подобни индивиди, връщащи се от "пленничество".
+1
 
 
Абе ... за 5 години и да не са го изнадилили него ... не ми се вярва ... !?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Международни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: