Карол Локател, актрисата от "Петък 13-ти, част V: Ново начало", почина на 82 години

Автор: Рени Томович
Коментари (0)
14:45 / 19.04.2023
1199
Карол Локател, която изигра забавно избухливата съседка Етел Хъбард от 1985 г. в "Петък 13-ти, част V: Ново начало", почина. Актрисата беше на 82 години.

Дългогодишният агент на Locatell Питър Стрейн потвърди новината пред Fox News Digital в изявление във вторник от името на нейното семейство.

"Карол Локател почина миналата седмица от рак“, каза Стрейн. "Тя беше чудесно многостранна актриса, чиято кариера продължи десетилетия на Бродуей и в игрални филми и телевизия. Беше заобиколена от дългогодишния си съпруг и близки приятели.“

Въпреки че беше любимка на феновете на ужасите за ролята си на Етел, кариерата на Локател надхвърли индустрията на ужасите.

Тя работи с Бърт Рейнолдс в три филма: "Бащинство “ и "Машината на Шарки “ през 1981 г. и "Най-добри приятели“ през 1982 г.

Тя също беше плодовит актьор на Бродуей, участвайки в "Broadway Bound" на Нийл Саймън през 1986 г., "The Shadow Box" през 1994 г. и "The Rose Tattoo" през 1995 г., според Hollywood Reporter.

Locatell също имаше малки роли в шоута като "Grey's Anatomy", " Shameless" и "Sonny With a Chance" на Disney.

Рон Слоун, който играе сина на Локател в "Петък 13-ти", я нарече не просто "приятел", а "семейство" в публикация във Facebook в понеделник.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Робуват на марки, дават щури пари за дрехи и затъват в дългове
"Зелената сделка" и негативните последици върху нас, автомобилите...
Международен анализатор за смъртта на иранския президент: Можем д...
Проф. Владимир Чуков: Всякакви версии за инцидента с Раиси са на ...
Потъна кораб в Черно море, трима души са изчезнали
ЕС наложи санкции срещу "Гласът на Европа" и още три руски медии


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).