Картини на Черно море са изложени в централата на ООН

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:05 / 18.06.2015
1229
В седалището на ООН е открита българска изложба на стари карти и гравюри на Черно море и региона, датиращи от 2-ри до 19-ти век, под надслов "Морето сближава всичко далечно". Изложбата е открита от посланик Стефан Тафров, Постоянен представител на България в ООН и от Таня Михайлова, директор на Дипломатическия институт.
 
На събитието присъстваха десетки гости, сред които постоянните представители на Германия, Украйна, Италия, Белгия, Мароко, Румъния и много други. Сред присъствалите българи беше и княгиня Мария-Луиза. Изложбата е посрещната с голям интерес и ще остане в ООН до 26 юни. 

След ООН, изложбата ще посети основните центрове на българската диаспора в САЩ. Очаква се тя да бъде представена и в страните - членки на Парламентарната асамблея за черноморско икономическо сътрудничество (ПАЧИС), съобщават от Международния търговски и културен център - ГЕОПАН, Бургас.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Международен анализатор за смъртта на иранския президент: Можем д...
Проф. Владимир Чуков: Всякакви версии за инцидента с Раиси са на ...
Потъна кораб в Черно море, трима души са изчезнали
ЕС наложи санкции срещу "Гласът на Европа" и още три руски медии
Фицо претърпя още една операция
Френската полиция уби мъж, опитал се да подпали синагога


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).