Като на кино! Британец спечели почти 10 милиона, а сега работи като миньор!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
14:02 / 16.11.2019
1494
Жител на Великобритания, спечелил 9,7 млн. паунда от лотарията, изпи цялата печалба и стана миньор, съобщава The Mirror. По данни на изданието, сега Мики се чувствал много по-щастлив. Мъжът купил щастливия билет за 1 паунд през 2002 г., когато бил само на 19 години. По това време живеел в английското графство Норфолк и работел като боклукчия. Въпреки че бил доста млад, Мики имал съпруга, която била бременна в седмия месец.

След като разбрал, че е спечелил, той дал 1 млн. паунда на майка си, още 1 млн. – на чичо си и леля си, които помагали в отглеждането му след смъртта на баща му. С останалото започнал да се забавлява и хвърлял луди пари за алкохол, дрога и проститутки. На ден изпивал най-малко по две бутилки водка.

 Новият му начин на живот изобщо не допаднал на съпругата му и тя го изоставила. Мики обаче не я оставил с празни ръце и я изпратил с 1 млн. паунда.

Британецът отбелязва, че от момента, в който спечелил от лотарията, се сдобил с много приятели и не спирал да харчи, за да ги впечатли. Заради пиянските си изцепки дори на няколко пъти стигал до съд.

Когато парите му свършили, приятелите му обърнали гръб. Няколко пъти го заплашвали престъпници и изнудвачи. "Парите са зло. Разбрах, че не трябва да се доверяваш на никого, дори и на семейството си", споделя той. През 2013 г. Мики загубил всичките си пари и дома си. Никой не искал да го вземе на работа заради скандалната му репутация.

Сега британецът работи като миньор. Въпреки че прекарва под земята по 10 часа, 7 дни в седмицата, той признава, че се чувства щастлив, защото изкарва парите си с честен труд. Мики добавя, че ако има възможност да върне времето назад, няма да промени нищо. "Това бяха най-веселите и безумни години в живота ми", споделя мъжът. И признава, че продължава да пробва късмета си в лотарийни игри., пише още "Блиц".

Виж коментарите (2)
Още новини от Международни новини:
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
Крепост, която познаваме от популярно ТВ предаване с български уч...
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
15 българи са арестувани в Испания
Спасиха 130 кита бяха в Австралия


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).