Кралицата с първа поява след интервюто на Хари и Меган

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
21:59 / 12.03.2021
610
Кралицата с първа поява след излъчването на шокиращото интервю на принц Хари и Меган Маркъл пред Опра Уинфри. Елизабет Втора участва заедно с експерти и ученици във виртуално събитие по случай Британската научна седмица.

Участието й е било в сряда – ден след като от Бъкингамският дворец разпространиха изявление, в което се казва, че са загрижени за обвиненията в расизъм от член на кралското семейство и ще разгледат въпроса, пише "Нова". 

"От двореца ми казаха, че видео участието се е състояло в сряда сутринта, след като оттам пуснаха изявлението от името на кралицата в отговор на интервюто на Хари и Меган. Но докато всички ние все още осмисляхме това, което кралицата имаше да каже, Нейно Величество изглежда се е наслаждавала да научава за последната мисия на Марс. Тя изглеждаше в много добро настроение", коментира кореспондентът на Sky Рианон Милс.

"Виждаме я за първи път след интервюто и не се забелязва и следа от напрежение. По време на нейното 69-годишно управление тя се е справяла с много други семейни проблеми и последният такъв едва ли ще я разсее от нейната работа", допълва още той.

След шокиращото интервю на Хари и Меган херцогът на Кеймбридж принц Уилям беше първият член на кралската фамилия, който говори публично за интервюто. Той призна пред медии, че не е разговарял с принц Хари след излъчването на разговора му с Уинфри, но смята да го направи. 

Обвинението, че член от кралското семейство е подмятал изказвания за това колко тъмна може да бъде кожата на бъдещото дете на Меган, бе едно от най-сериозните обвинения, което двойката отправи чрез интервюто си пред американската водеща. Те обаче отказаха да разкрият кой е авторът на расистките коментари. Часове след интервюто Опра разкри, че Хари й споделил, че скандалните реплики не са изречени нито от кралицата, нито от принц Филип.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
Крепост, която познаваме от популярно ТВ предаване с български уч...
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
15 българи са арестувани в Испания
Спасиха 130 кита бяха в Австралия


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).