Лоши новини за българската красавица, която изчезна в Солун

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
10:35 / 07.09.2019
1900
23-годишна българка изчезна, докато е на почивка в Гърция. Младата жена била на разходка в Солун, след което следите ѝ се губят. Нашенката е обявена за издирване с национален бюлетин в южната ни съседка. Следите ѝ се губят от 17 август, когато за последно е била видяна в района на Евосмос в Солун.

Младата българка е била облечена в сини дънки, бяла блуза и черни кецове. На гърба си е носила синя раница и била гушнала малко куче в ръце. Животът ѝ е в опасност, се казва в съобщението на гръцките власти.

Според информация от личния ѝ профил във фейсбук младата жена е от София, но живее в Солун. За последно е била активна в социалната мрежа на 28 юли, когато е публикувала рисунка на малкото си куче. Под публикацията пък е написала на английски: And everything it`s ok (И всичко е наред).

Всички, които знаят нещо за 23-годишната, любезно се умоляват да се свържат с услугата Silver Alert 24 часа в денонощието на горещата линия SOS 1065 в Гърция.

Виж коментарите (4)
Още новини от Международни новини:
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
15 българи са арестувани в Испания
Спасиха 130 кита бяха в Австралия
Собственик на ресторант: Клиенти ядат от една порция, а други при...
Отиде си кралят на сръбските плескавици


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).