НЛО държа в напрежение цели два дни Италия

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
09:24 / 12.06.2018
4650
НЛО държа в напрежение цели два дни жителите на италианската област Пиемонт и цялата страна. Искрящият летящ обект бил забелязан от свидетели в нощта на събота срещу неделя да се рее над намиращото се недалеч от Торино селище Корио. Не много време след това обаче "извънземният нашественик“ бил погнат от два изтребителя и бил принуден на бърза ръка да се спаси зад близките алпийски върхове, пише "Монитор".

Медиите разплитаха цяла неделя случая с НЛО-то над Пиемонт, появиха се и куп свидетелски показания, които малко или много си бяха чиста проба небивалици. Но липсата на официална информация по любопитната история предизвика масов страх и куп телефонни протести срещу органите на местната и централната власт. Депутатка пък от опозиционната Демократическа партия направи питане в парламента как така във въздушното пространство на страната ще се появи летящо тяло и то няма да бъде засечено от радарите на противовъздушната отбрана? Ама напук на любителите на извънземни мистерии, в понеделник сутринта "зловещото нашествие“ се оказа доста елементарна случка.

Защото от министерството на отбраната съобщиха, че НЛО-то било конструиран в авиозавода на Торино свръх секретен военен разузнавателен дрон. Та той бил изпробван в нощта на събота срещу неделя със задачата да се укрие от преследващи го изтребители. Да, ама за него разбра цял свят – коментираха зевзеците в социалните мрежи, вземайки на подбив опазването на военната тайна от конструктурите на новия свръх модерен дрон.

Виж коментарите (1)
Още новини от Международни новини:
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
15 българи са арестувани в Испания
Спасиха 130 кита бяха в Австралия
Собственик на ресторант: Клиенти ядат от една порция, а други при...
Отиде си кралят на сръбските плескавици
Европейският парламент одобри законодателната реформа за по-ефект...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).