Нашенец беше арестуван в Мумбай за измами

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:13 / 14.12.2021
552
Българин е арестуван в Мумбай с обвинение, че е ръководил схема за източване на кредитни карти от хотел. 45-годишният Вeнцислав Дончов Фергиев е заловен в хотел "Андхери“ в неделя. Той е един от най-високопоставените ръководители в схемата, пише Монитор.

Властите разкриха схемата след оплакване от местен гражданин на 26 ноември. Той съобщил, че макар да не е ползвал картата си, от нея липсват 6 680 рупии (87 долара).

Измамниците осъществявали кражбите като слагали скимиращи устройства на банкоматите и сваляли данните на картите. С тази информация правели копия на картите и дърпали пари от сметките.

Полицията получила точни сведения, че в схемата е замесен чужденец и че той се намира в хотел "Андхери“. Полицейски екип нахлул в стаята и арестувал българина. Иззети били два мобилни телефона и лаптоп, на който той правел клонираните карти.

Според полицията 40-50 човека са пострадали от престъпната схема.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
"Масажира" жени и ги снима: Българин е обвинен в сексуален тормоз...
Любимата напитка ще поскъпне драстично
Бас Ейкхаут: Ако кажем "Всичко ще бъде наред с вашите мини до 203...
Русия обяви за издирване украинския президент Володимир Зеленски
Благодатният огън слезе в Йерусалим
Българка е била отвлечена в Гърция


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).