Нов терористичен акт в САЩ, има много загинали и ранени

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
00:02 / 04.08.2019
4073
Стрелба беше открита в търговски център в американския град Ел Пасо, щата Тексас. По информация на местната полиция, цитирана от CNN, при нападението има много жертви. Техният брой, както и този на ранените все още не е уточнен, съобщи Нова телевизия.

На мястото има много линейки и пожарни.

Оливия Сепеда, началник кабинета на кмета на Ел Пасо, бе цитирана, че в стрелбата в града са били убити множество хора и че няколко заподозрени са били задържани.

Местният телевизионен канал на KTSM 9 News по-рано съобщи, че са пострадали 18 души, без да се посочва броя на загиналите и ранените. Според информациите досега са задържани трима заподозрени.

Медиите разпространиха снимка на един от предполагаемите извършители на касапницата в Ел Пасо, Тексас. Според Ройтерс нападателите са били трима. Местните медии съобщават за най-малко 10 загинали. Според някои данни ранените са 30, но техният брой непрекъснато се увеличава.

Все още не са ясни причините за нападението.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
Крепост, която познаваме от популярно ТВ предаване с български уч...
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
15 българи са арестувани в Испания
Спасиха 130 кита бяха в Австралия


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).