Няма оцелели от катастрофата на руския самолет в Черно море

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
14:45 / 25.12.2016
1131
Над 5,8 млн. рубли ще платят застрахователите на семействата на жертвите от разбилия се Ту 154 Телата на четирима загинали са открити на мястото на падане на самолет Ту-154 на Министерство на отбраната (МО) на Русия в Черно море край град Сочи, съобщават от министерството пред ТАСС.

"На борда на спасителен кораб са качени телата на четирима загинали", посочват от ведомството. В министерството посочват, че оцелели не са открити. "Районът на самолетната катастрофа е определен. Оцелели не се забелязват", се казва в съобщението, цитирано от Фокус.

Семейството на всеки загинал военнослужещ при самолетната катастрофа на Ту 154 край Сочи, ще получи застрахователна компенсация от над 5,8 млн. рубли (близо 92 000 евро). 

Това се посочва в съобщението на Согаз, където са застраховани служителите на министерството на отбраната, предаде ТАСС.

Застрахователят е заявил, че ще направи плащанията в най-кратки срокове. 

"Размерът на компенсацията на семейството на всеки загинал военнослужещ ще бъде общо над 5,8 млн. рубли, от които 2,3 млн. рубли застраховка и 3,5 млн. рубли еднократно плащане", се посочва в съобщението на Согаз.


Виж коментарите (2)
Още новини от Международни новини:
Състоянието на Роберт Фицо е критично, вицепремиерът ще поеме нег...
Фалира голяма модна верига
Ружа Игнатова крие палати в Дубай
Словашките власти призоваха за спокойствие, "страната е на ръба н...
Българка в Словакия: Хората тук са много шокирани!
"Ти си следващият": Арестуваха мъж за заплаха към сръбския презид...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).