Осъдиха на смърт американеца, избил семейството си след секс чат с българка

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:06 / 07.08.2019
1356
Осъдиха на смърт мъжът от Флорида, който изби семейството си, след като настоявали да прекрати връзката си с българка в чат за възрастни, съобщават световните медии. Грант Амато се вбесил, че родителите му го предупреждавали, че не може да има контакт с нея ако иска да продължи да живее в дома им.

Баща му - 59-годишният Чад Амато, майка му - 61-годишната Маргарет Амато, и брат му - 31-годишният Коуди, бяха открити на 25 януари т.г. мъртви в дома си в Чулуота във Флорида. За тройното убийство бе задържан другият син. Три месеца преди да убие близките си, той откраднал от родителите си 200 000 долара. Парите са били прехвърлени на българката Силвия Венциславова, която работела в порно чат.

Освен пари 29-годишният Грант изпращал на българката и секс играчки, които тя използвала пред камерата. Във файловете, разпространени от прокуратурата във Флорида, е цитирана бележка от 4 януари т.г., в която Грант дава ултиматум на родителите си.

Съдът призна Грант Амато за виновен за три убийства от първа степен. Убиецът е изправен пред смъртно наказание,  каквото най-вероятно ще бъде постановено на заседанието на съдебното жури след седмица.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
ЕК призова България да подобри своя национален план в областта на...
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
Крепост, която познаваме от популярно ТВ предаване с български уч...
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
15 българи са арестувани в Испания


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).