Похитиха либийски самолет, екшънът е на летището в Малта

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:26 / 23.12.2016
862
Исканията на похитителите на либийския самолет, които според различни данни са един или двама, все още не са известни, пише The Times of Malta. По-рано бе разпространена информация, че отвлеклите самолета са привърженици на Муамар Кадафи. Те са уверили, че ще освободят всички 118 заложници на борда да машината, ако исканията им бъдат удовлетворени.

Към момента не е известно дали случващото се е терористичен акт или плод на политическата обстановка в северноафриканската страна. Уточнява се, че малтийският премиер Йозеф Мускат е разговарял с транспортния министър на Либия, който според данни на медии е преговаря с похитителите, уточнява "Фокус".

Припомняме, че международното летище в Малта остава затворено след кацането на отвлечения либийски самолет. Всички кацащи полети се пренасочват към резервни летища.


Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
ЕК призова България да подобри своя национален план в областта на...
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
Крепост, която познаваме от популярно ТВ предаване с български уч...
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
15 българи са арестувани в Испания


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).