Пребиха олимпийски шампион на улицата

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:16 / 22.12.2021
593
Трима мъже пребиха Дмитрий Соловьов в Москва. Олимпийският шампион по фигурно пързаляне се намира в болница, а състоянието му се оценява като тежко, съобщават медиите в Русия.  

Соловьов и Анна Сидорова са били на караоке бар. Първа от заведението излязла съпругата му, която била със своя приятелка. Те поискали огънче от тримата мъже, които били на входа. Господата обаче не са държали като изискани джентълмени и започнали да се задяват с девойките.  

На видеото от охранителните камери се вижда, че Соловьов излиза от заведението и се опитва да защити честта на дамите. Той бута един от мъжете, след което те му се нахвърлят и започват да го ритат. Двама от нападателите са задържани, а Соловьов е откаран в болница. Лекарите възнамеряват да се придържат към консервативна терапия. Соловьов няма да бъде опериран. Той е в неврохирургичното отделение на "Клиническая инфекционная больница им. С.П. Боткина" в руската столица. Задържаните момчета са на 18 години. 

“Има сътресение на мозъка, тежки вътрешни увреждания, но е жив. Защитавал е жена си, това е истински мъж", коментира легендата Татяна Навка. 

“Трима срещу един, това им дава смелост. Настоявам за справедливо наказание", добавя трикратната олимпийска шампионка - Ирина Роднина.

Дмитрий Соловьов и партньорката му Екатерина Боброва спечелиха олимпийското злато в Сочи през 2014 година, а четири години по-късно в Пьонгчанг завоюваха сребърни отличия.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Проблем със смартфоните на iPhone причини много главоболия 
Той е банкер от "Уолстрийт", български зет и влезе в надпреварата...
Нови земетресения разклатиха Балканите
Новото нормално явление: Съкращенията продължават, хората свикнах...
Огромна инвестиция даде тласък на едно от най-известните летища
Почина известен писател


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).