Пушки на промоция предлагат в Тексас, заради зачестилите престрелки в училищата

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:57 / 15.08.2019
1670
Минала е по-малко от седмица от поредните смъртоносни престрелки в САЩ, които отнеха живота на 51 души. Но за някои хора, тези трагедии не са достатъчни.

С черни големи букви е изписано:  "РАЗПРОДАЖБА ОБРАТНО НА УЧИЛИЩЕ: ДО 50% НАМАЛЕНИЕ НА ВСИЧКИ ОРЪЖИЯ ОТ 13-ТИ ДО 18-ТИ АВГУСТ“. 

Една от пушките, които магазинът Boyert продава е Barrett M82-A1, наричана "американска икона“. В описанието си, тя е представена като "пушка, която се е доказала във всякаква обстановка“ и е илюстрирана със снимки на американски войници. За нея, магазинът предлага "убийствена“ сделка – 999 долара по-малко от пазарната й цена.

Разбира се, Boyert предлага и други артикули на намаление, като раници, които ще си вървят добре с останалите неща, които са нужни преди започването на училище, а именно тетрадки и химикалки. При стрелбата в  Walmart, някои от жертвите бяха в супермаркета точно поради този причина – да купят консумативи на децата си за училище.

И докато едни се възмущават, други подкрепят напълно рекламната кампания на Boyert, особено последователите им в социалните мрежи.

Заради вълната от възмущение, от магазина се оправдаха, че с с намалението си, "се опитват да помогнат на учителите, които имат право да притежават оръжие в класните стаи за самозащита“.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
15 българи са арестувани в Испания
Спасиха 130 кита бяха в Австралия
Собственик на ресторант: Клиенти ядат от една порция, а други при...
Отиде си кралят на сръбските плескавици


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).