Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Семейство българи били жестоки сводници в Италия, принуждавали момиче да абортира седем пъти
Автор: Екип Burgas24.bg 09:05 / 07.04.2020Коментари (0)1176
©
С оковани в белезници ръце се озоваха съпружеска двойка с наши паспорти, които доели яко десетина проститутки в района на градчето Сан Северо, намиращо се в южната италианска област Пуля.

Семейството бе арестувано по заповед на прокуратурата в съседния на Сан Северо по-голям град Фоджа с обвинението насилствено принуждаване към проституция и експлоатация на техни сънароднички - българки.

След прекараната нощ в ареста на местното полицейско управление, нашенците са поставени под домашен арест в очакване на съдебния процес срещу тях, съобщи "Монитор".

Ако се вярва на онлайн вестника "Фоджа Тудей“, българите-сводници били изпортени в полицията от оказало се неочаквано смело момиче, което от доста време работело за тях. Разбира се, органите на реда не закопчали веднага след полученото оплакване сънародниците ни от ромски произход, за да могат първо да се убедят в истинността на доноса и второ – да съберат доказателствен материал, достатъчен за организиране на процес срещу тях. За съжаление съвсем скоро ужасната действителност надминала очакванията на магистратите, защото семейството се оказало безмилостно и безскрупулно.

След като "разхвърляли“ проститутките си покрай оживената магистрала "16 бис“ и в кварталите на Сан Северо - "Сан Бернардино“ и "Сибериа“, мъжът и жената не ги прибирали обратно в тясната им и мръсна квартира докато не изпълнят "насрещния план“ за деня от 500 – 600 евро. Оставяли им трохи - едва десетина процента от оборота, другите пари прибирали за себе си, а ако някоя от жриците се оплачела за нещо – следвал здрав тупаник, придружен със заплахи, че ще бъде "разкатана фамилията“ на близките й в България. 

Нерядко заради някое често измислено провинение момичетата можело да бъдат лишени дори от хляб, като винаги, в проливен дъжд или когато студ сковавал земята, те трябвало да бъдат на работното си място. Като в прихванатите  телефонни разговори на проститутките с мъжа и жената – сводници, те отказвали на подвластните си труженички дори дърва или автомобилни гуми за огън в мразовити нощи, както и по-дебели връхни дрехи.

Но най-ужасното според магистратите провинение на семейството било придружаването на една от техните проститутки да абортира поне седем пъти, като впоследствие момичето получило тежко увреждане на гениталите.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Международни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Земетресения в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: