Семейството на изчезналото дете в Германия: Не сме на себе си от ужас!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
19:44 / 23.08.2019
1547
Вече повече от седмица няма никаква информация за това къде се намира българската ученичка Йелиз. 15-годишното момиче, което е от български произход, живее в Германия от 6-годишна заедно с родителите си и по-малкото си братче.

Както БЛИЦ писа, Майката на Йелиз Хасан се обърна със зов за помощ в социалната мрежа Фейсбук, а призивът й се споделя в различни групи. По думите на жената, задграничният паспорт на момичето също липсва и тя се притеснява някой да не е отвлякъл рожбата й.

Йелиз имала приятел, по-голям от нея, с когото решила да избяга от къщи. Една нощ момичето издебнало майка си, докато спи и оставило бележка на масата в кухнята: "Майко, аз бягам с моята голяма любов, ще се женим. Не ме търсете."  След това се изнизала през прозореца. 

Бащата на момичето моли за помощ: "Не се сме на себе си от ужас. Страхуваме се, че този мъж може да й е размътил главата. Звъни ми от от различни телефони и ни заплашва, псува. Подадохме сигнал на полицията в Германия, иззели са записи от охранителните камери, завардили са магистралите и спират всички коли с българска регистрация. Страх ни е, че този мъж може да е тръгнал с дъщеря ни към България, моля ви, разпространете информацията за дъщеря ни", плаче отчаяният баща. 

"Моля да ми помогнете, ако някой я срещне или я види, моля да се обади на полицията. Може да е тръгнала за България. Ние живеем в Германия. Моля ви, помогнете. Споделяйте статията, за да стигне до повече хора. Детето се казва Йелиз Хасан, на 15 години е", пише и отчаяната майка Гюрхан.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
15 българи са арестувани в Испания
Спасиха 130 кита бяха в Австралия
Собственик на ресторант: Клиенти ядат от една порция, а други при...
Отиде си кралят на сръбските плескавици


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).