Синът на актьора, изиграл “Тарзан“, закла с нож майка си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:59 / 17.10.2019
794
Синът на холивудския актьор Рон Ели бе застрелян, след като уби майка си, съобщава "Лос Анджелис Таймс“, позовавайки се на изявление на местната полицейска служба.

Престъплението е станало във вторник вечерта в къщата на актьора в предградието на калифорнийския квартал "Санта Барбара“. Пристигайки при сигнал за скандал, помощниците на местния шериф открили тялото на 62-годишната Валери Ели с множество прободни рани.

Скоро служителите на реда открили заподозряния в убийството - 30-годишния син на актьора, Камерън Ели. От изявлението на шерифа става ясно, че мъжът  "представлявал заплаха“, във връзка с което помощниците на шерифа трябвало да го застрелят.

Камерън Ели учи в академията “Филипс Ексетър“ в Ню Хемпшир през 2007 г., след което постъпва в университета в Харвард, където играе за местния футболен отбор. Последните две години работи като охранител.

Бащата на Камерън, Рон Ели, играе Тарзан в едноименния сериал, който излиза от 1966 до 1968 година. Актьорът участва и във филми като "Остров на фантазията", "Жената-чудо", "Док Савидж: Човек от бронз" и други.

Валери Ландин е бивша "Мис Флорида“. В 35-годишния брак с Рон Ели тя ражда три деца: дъщерите Кирстен и Кейтланд, както и синът им Камерън.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
Крепост, която познаваме от популярно ТВ предаване с български уч...
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
15 българи са арестувани в Испания
Спасиха 130 кита бяха в Австралия


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).