Служителка на Би Би Си е била изнасилена на снимачна площадка

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:02 / 06.02.2022
661
Служителка на Би Би Си е била изнасилена на снимачната площадка за готварското шоу "Hungry For It" през септември 2021 г., пише The Sun, позовавайки се на източник.

"Предполага се, че нападателят е почукал на вратата, нахлул е в стаята, където е била служителката, и я е изнасилил. Никой от нас не е предполагал, че това може да се случи, когато подписахме договора", каза източникът, като отбеляза, че инцидентът е шокирал целия снимачен екип.

Член на екипа на предаването каза, че след инцидента в Лондон на свидетелите е било забранено да правят публично каквито и да е изявления и да разпространяват информация за инцидента. От полицията съобщиха, че жалбата е била подадена девет дни след престъплението. В момента се води разследване.

Междувременно Би Би Си увери, че жертвата получава цялата необходима помощ. "BBC Studios има силни политики, за да гарантира, че всеки от нашите служители, които може да са били жертва на престъпление, получава цялата подкрепа, от която се нуждае, и че въпросът се разглежда с най-голяма сериозност и внимание“, каза говорител на медията.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Защо гръцките плажове привличат толкова много туристи?
В Генералното консулство на България в Битоля тържествено бе отбе...
Ясновидец каза датата, на която може да започне Третата световна ...
Радев от Рим: Свободата, демокрацията и човешките права са нашият...
Българите са луди по Дубай, а хората там полагат неимоверни усили...
Тридневна гръцка сватба вдигат лидерът на СИРИЗА и партньорът му ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).