Срамен пост в мрежата: Той е мултимилионер, но се задоволи с дебело бяло момиче

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:33 / 10.12.2023
1361
Английският национал Деклан Райс беше главната звезда на последния трансферен прозорец, когато премина от Уест Хем в Арсенал за 95 000 000 евро. Полузащитникът пасна идеално в състава на Артета и феновете са доволни.

На този фон, неговата избраница Лорън Фрайър обаче стана мишена на недоброжелатели, които си позволиха да коментират външния й вид. Анонимен потребител на мрежата X (бивш Twitter), публикува снимки на 24-годишният Райс и Лорън, придружена от гнусен коментар.

"Деклан Райс е мултимилионер, атлетично сложен, елитен футболист, висок 185 см, но се задоволи с дебело бяло момиче. Вече не разбирам този свят!". Само няколко часа по-късно този срамен пост беше изтрит.

Деклан Райс и Лорън Фрайър са заедно от гимназията. Тогава се влюбват един в друг и остават заедно и до днес. Миналата година станаха родители да първи път - на син, който кръстиха Джъд. Връстници са и се разбират много добре, твърдят техни близки. 

Тяхната любовна история е една от най-красивите във Висшата лига, но не всички я харесват. Просто е удивително, че Райс устоя на десетки старлетки, силиконови красавици и момичета със съмнителен морал, които по един или друг начин са свързани с голяма част от футболистите от Висшата лига. И това говори много за него.

Деклан никога не е крил любовта си към Лорън Фрайър. Той често публикува в социалните мрежи любовни песни, които пише на любимата си. Дори успя да ги изпее няколко пъти. 

Лорън беше до национала, когато никой не подозираше за неговото съществуване и когато печелеше по около 3000 паунда на седмица. Днес англичанинът от ирландски произход взима почти 12.5 милиона паунда на година и все още е с ученическата си любов. 

Райс очевидно не се интересува от злобните коментари в социалните мрежи. Той не направи публично съобщение за цялата ситуация, която получи голямо внимание в медиите на Острова, съобщава btv.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5603):
31.05.2024 Той е любовта на живота й, а след трагичната му смърт тя обръща света на модата завинаги
31.05.2024 Тръмп поиска спиране на филм с Мария Бакалова
31.05.2024 Прекрасна е по бански дори на 65
31.05.2024 Всички са шокирани от тази снимка на княгиня Калина
31.05.2024 Вижте кадри от бляскавата сватба на дъщерята на Цеца Величкович
31.05.2024 Българин гостува в дома на Филип Плейн
Още новини от Международни новини:
Признаха Доналд Тръмп за виновен по дело за финансови машинации, ...
В Гърция ще ви арестуват, ако направите това на плажа
Излекуваха диабет за първи път
Няколко гръцки острова вече са напълно недостъпни за електрически...
Измама за милиони в Лондон: Българите получиха присъда от общо 25...
Отстрелват мечки заради лапите им


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).