Сърбия: Търсете си изчезналите вагони другаде

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
12:50 / 10.10.2011
1099
Не е вярно твърдението на българския финансов министър Симеон Дянков, че безследно изчезналите вагони на БДЖ всъщност се намират в Сърбия, обявиха от сръбските железници.

"През последните дни Сърбия се превърна в бюро за откраднати и намерени вещи. Освен две картини на Пикасо, които търси Швейцария, някъде в страната се укривали и 608 български вагона - коментира местният вестник "Вечерне новости". - Въпреки твърденията на Дянков, никой не може да открие композицията, чиято дължина би трябвало да надхвърля 5 километра".

"Българите всъщност не знаят колко вагона им липсват. Според изпълнителния директор на БДЖ Йордан Недев бройката е 608. Министърът на транспорта Ивайло Московски твърди, че са 1000, а синдикатите говорят за 1200. Още по-малко знаят в кой период са изчезнали", се посочва още в материала. Според вестника истината е, че вагоните са нарязани и продадени за скрап в София.

Източник: в. "Стандарт"


Виж коментарите (5)
Още новини от Международни новини:
Колко са разходите за лечението на Михаил Шумахер?
Изследователи откриха връзка между татуировките и появата на злок...
Хеликоптер прелетя под Айфеловата кула
Схемата със социални помощи на българите в Англия е била много мо...
Защо българин участва в поставянето на пет ковчега пред Айфеловат...
Куршум се заплете в синджир на мъж, спаси живота му


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).