Трагедия на плаж в Южна Калифорния, трима загинаха

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:11 / 03.08.2019
1112
Трима души загинаха, а други двама бяха ранени, след като скала се срути на много посещаван плаж в Южна Калифорния. Ронливата скала се свлякла около 15 ч. местно време на плажа в Енсинитас – предградие на Сан Диего, съобщава Ен Би Си, цитирана от "Блиц".

Мястото е много популярно сред местните жители, сърфисти и почиващи. Една жена е загинала на място, а други двама починали по-късно в болница. Самоличността им засега не се разкрива. Друг човек е настанен в болница и ще остане там, а един, който е с леки наранявания, е освободен. 

Плажът бил пълен с хора, когато се случил инцидентът. Хеликоптер на местна телевизия засне разхвърляните по плажа столове, кърпи и дъски за сърф, които затънали в пясъка. Скалата е паднала от близо 5 метра височина. Наложило се няколко души да бъдат изровени от пясъка. Районът бил отцепен. Полицейски кучета претърсили за още затрупани.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Нови земетресения разклатиха Балканите
Новото нормално явление: Съкращенията продължават, хората свикнах...
Огромна инвестиция даде тласък на едно от най-известните летища
Почина известен писател
Кристалина Георгиева: ЕС не бива да бърза да изоставя Възстановит...
Еврокомисията погна Meta


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).