Тръмп: Путин единствен в света може да унищожи САЩ!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (6)
11:12 / 05.01.2020
1538
Стана известна информацията как преди няколко години президентът на САЩ Доналд Тръмп реагира на съобщение от своите асистенти за пропуснато обаждане от Владимир Путин. Както следва от книгата: "Тръмп и неговите генерали: Цената на хаоса" от американския журналист Питър Берген, през 2017 г. по време на среща с американския лидер Тереза Мей, ръководителят на британския кабинет попита Тръмп дали говори с Путин, пише pogled.info. 

След отрицателен отговор от президента на САЩ, тогавашният съветник по националната сигурност Майкъл Флин се наведе и каза, че Владимир Путин се обади преди няколко дни, но екипът на Тръмп "не можа да го включи в графика“. Според Берген, главата на Белия дом бил много разстроен и порицал съветника си:

"Шегуваш ли се, Владимир Путин се опита да ми се обади и не го свързахте? Какво, по дяволите, си мислите?"  След това Тръмп нарече руския си колега "единственият човек в света, който може да унищожи“ Съединените щати и по-късно отново напомни на екипа си за допуснатата грешка.

"Какви бикове сте? Как е възможно Путин да ми се обади, но вие да не ме свързвате? Не знам какво правите вие!?"

Сега можем да предположим, че причината за по-нататъшното уволнение на Флин от поста съветник е не само обвинения в отношения с руския посланик Сергей Кисляк, но и тази мудност, за която Берген писа, пише още "Блиц".

Виж коментарите (6)
Още новини от Международни новини:
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
Крепост, която познаваме от популярно ТВ предаване с български уч...
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
15 българи са арестувани в Испания
Спасиха 130 кита бяха в Австралия


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).