Тръмп: САЩ е в добри отношения с Русия и Китай

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:09 / 20.01.2020
663
Президентът на САЩ Доналд Тръмп увери американските фермери, че търговската сделка с Китай е добра за тях, предадоха Франс прес и Ройтерс.

Според Тръмп подписаното търговско споразумение с Китай е по-добро, отколкото той самият е очаквал и ще доведе до големи поръчки за американски селскостопански продукти. "Това е невероятен успех за цялата ни страна", подчерта президентът на среща с представители на бранша в град Остин, щата Тексас, предаде БТА.

"Мисля, че Китай ще направи всичко, за да докаже, че подписаното споразумение е добро. То е далеч по-важно и по-добро от това, което очаквах да получа", подчерта Тръмп. Той добави, че Вашингтон и Пекин са отворили нова глава в отношенията си и увери, че "сега Китай ни уважава".

Освен това Тръмп благодари на фермерите за продължаващата им подкрепа и определи демократите, които водят процес за импийчмънта му, като "лунатици от радикалната левица".

"Но това е ОК, фермерите продължават да ме подкрепят", добави президентът.

Тръмп спечели Тексас на изборите през 2016 г. и ще има нужда от гласовете на щата отново на изборите тази година, на които ще се бори за втори президентски мандат, отбелязва Ройтерс. Президентът заяви, че би искал да носи каубойска шапка във Вашингтон.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
Крепост, която познаваме от популярно ТВ предаване с български уч...
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
15 българи са арестувани в Испания
Спасиха 130 кита бяха в Австралия


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).