Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Търновец живя година с две законни съпруги
Автор: Екип Burgas24.bg 10:55 / 05.12.2014Коментари (27)10331
©
Търновец живял повече от година като многоженец с две напълно законни съпруги. Нашенецът имал два регистрирани брака - в България и в чужбина, и две съпруги, които не се познавали помежду си. А след като се запознали, и двете го напуснали, съобщава "Монитор".

42-годишният Милен е два пъти развеждан. Преди две години се запознал с Пламена (б.а. - имената на жените в историята са сменени) и след кратка връзка двамата сключват брак. Пет месеца по-късно Милен уведомява съпругата си, че ще замине за Норвегия да работи като строител, а като се установи, ще вземе и нея.

През първите месеци двамата всяка вечер разговарят по скайпа с часове. След това разговорите им стават все по-редки. Мъжът обяснявал, че шефът му го държи до късно през нощта да работи. Един ден контактите им прекъсват напълно. В продължение на месеци жената не знае нищо за съпруга си. 

През пролетта на тази година Милен изненадващо отново се обажда. Обяснява, че бил останал временно без работа и нямал пари да си плати интернета.

Съобщава, че е взел отпуска и я кани да му гостува в Норвегия. След кратко колебание жената се съгласила. Двамата изкарали десетина дни заедно.

Един ден Милен бил повикан от шефа си да работи извънредно. На излизане забравил мобилния си телефон в квартирата. Малко по-късно на телефона се получил SMS със съдържание: "Скъпи, писна ми в България. Чакай ме днес. Целувки". 

Пламена прочела есемеса, изтрила го и решила нищо да не казва на съпруга си. Впрочем не се и наложило. Няколко часа по-късно някой отключил вратата на квартирата и на прага се показала непозната жена.

Известно време двете се гледали озадачени. Непознатата проговорила нещо на чужд език. "Аз... не разбирам", заекнала Пламена. "А, ти си българка. Казвай коя си и какво правиш в дома ми", също минала на перфектен български непознатата. 

"Аз съм на гости на съпруга си, а ти коя си и откъде накъде това е твоят дом", разгорещила се Пламена.

"Аз съм Боряна и съм съпруга на Милен", отговорила непознатата. "Това е невъзможно. Аз съм съпругата му", изумено отговорила Пламена. 

След първоначалните искри двете жени седнали и започнали да изясняват ситуацията.

За огромна изненада на Пламена, оказало се, че Боряна действително е съпруга на Милен, като бракът им е сключен в Норвегия. 

Станало ясно също, че Милен и Боряна поддържали любовна връзка още от България, когато той вече бил женен за Пламена. 

Когато заминал за Норвегия, мъжът обещал и на двете да ги вземе при себе си, но след време взел само любовницата.

Пристигането и нанасянето й в квартирата му съвпадало с времето, когато той престанал да разговаря със съпругата си по скайпа. 

Без да се смущава, че има брак в България, Милен сключил втори в Норвегия. Вечерта като се върнал, двуженецът бил посрещнат с викове от съюзилите се срещу него съпруги. 

Те му заявили, че искат развод, което по-късно се и случило. Така от 2 стола мъжът останал на земята. А може би не. Според Пламена не е изключено в Норвегия той да е успял отново да омотае главата на поредната наивница и да консумира вече петия си брак.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на лъчезар илиев
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Международни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Борба за влияние в Близкия Изток
Парламентарни избори 2024
Почина патриарх Неофит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: