Тяло на мъж с бетонирани крака изплува на плаж в Ню Йорк

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
15:21 / 06.05.2016
1063
Тяло на мъж с крака, бетонирани в кофа с цимент, изплува на нюйоркския плаж Манхатън, съобщи "Скай нюз", цитиран от БГНЕС.

Трупът е открит от случайни минувачи в голям найлонов чувал, като ръцете са завързани, а главата е бинтована с изолирбанд. В полицейското управление на Ню Йорк смятат, че тялото е на 28-годишния Питър Мартинес, който е бил член на бандата G Stone Crips и над 30 пъти е бил привличан за различни нарушения на закона.

Той неочаквано изчезнал през февруари, за което съобщи неговата приятелка. Градските легенди твърдят, че по подобен начин местната мафия се разправя със своите жертви. Такъв обаче опит за разчистване на сметките е документиран за пръв път в САЩ.

"Скай нюз" обаче твърди, че тази практика не е прецедент. Трупове на хора, чиито крака са били вързани към бетонни блокове, са били откривани през 1941 година в Ню Джърси и през 1964 година в Ню Йорк.


Виж коментарите (1)
Още новини от Международни новини:
Голям пожар на пристанището в Солун
Дадоха Бареков като пример за "необичаен" евродепутат
Енергиен експерт: Турция става най-големият вносител на руски гор...
Boeing 757 на Тръмп удари самолет на летището в Уест Палм Бийч 
Около 20 яхти и платноходки изгоряха при голям пожар в яхтено при...
Путин готви военна офанзива през лятото, смята журналистът Валери...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).