Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Участничка от "Мастър шеф" към украинските бежанци: Защо не кажете истината от какво бягате? Ние това ли заслужаваме?
Автор: Екип Burgas24.bg 15:18 / 11.03.2022Коментари (13)1531
©
Помощите, които бежанците от Украйна получават от България се превърна в една от горещите теми у нас в последните дни. Едни се възмущават на тези, които откровено завиждат за парите, които се дават на изтерзаните бегълци от войната, а други стигат доста по-далеч във фактите и аргументите си.

В скорошен пост Мариела Нордел отправя директни въпроси към бежанците, а отговорите, които очаква, са повече от островърхи! Ето какво публикува топ кулинарката в социалните мрежи:

"Тази сутрин искам да попитам бежанците от Украйна - защо не казвате истината на народа ни? Все пак сте приютени и обгрижвани в нашата държава. Защо лъжете ежеминутно по продажните ни медии? То и вашите са такива - бълват случки отпреди пет, шест години. И всъщност от кого бягате? Нямате ли чест и достойнство да кажете в ефир истината.

Истината е, че бягате не от Путин, а от вашия фашистки режим. Бягате от репресиите на многобройните си фашистките организации в Украйна и от зеленото човече - което е все пияно, дрогирано и непредвидимо в реакциите си? Или може би и вас купиха и ви научиха какво да говорите, кога да плачете?

Че инак няма безплатни апартаменти, детски градини и дрехи с етикети. Няма и джобни по 40 лева на ден. Това са детските на българско дете за месец. А откъде мислите се вземат тези пари и цялата ви издръжка по хотели и къщи за гости? Не от чекмеджета, или милиардите на депутатите в чужди банки. Не! От нас се вземат - от нашите мизерни спестявания и доходи, от нашите данъци и всекидневни глоби, от смешните пенсии на нашите родители.

Та поне заслужаваме да кажете истината. За да не ни карате да мразим и обвиняваме братята руснаци, които в момента приютяват ваши сънародници в Русия и доставят камиони помощи за украинците във вашата страна.

Ние това ли заслужаваме? Аз ви питам - за 8 години фашизъм тъй ли не разбрахте, че сте натовска колония? Ние за няколко дена разбрахме за десетките ви натовски бази и генетични лаборатории. Вие пък как така не разбрахте, че в тези лаборатории се прави хубавия райски газ, с който тровят българското небе натовските самолети. Правят се и редица генетични експерименти и производството на вируси, едни от които са короните - морони.

Как не вдигнахте глава пък да кажете и всички да разберем що за ционизъм има в Украйна и че народът е в опасност? Не, не приемам вашето бягство в момента, защото е основано на лъжа и е за сметка на изстрадалия и крайно беден български народ.

Не приемам това, че вие разделихте българите в този момент. И ползата от вас ще бъде, че ние няма да допуснем чак такива измети да ни управляват. Ще бъдем бдителни и осторожни от сега нататък и ще преценяме кой да ни управлява.

Ще се борим до край и ще бъдем честни. Честни пред себе си и пред България. Защото ние сме БЪЛГАРИ. Много различно нещо сме, да знаете. Оцелявали сме и в по-трудни времена и сега ще оцелеем. Това е от мен. Обичам ви, БЪЛГАРИ. И теб, БЪЛГАРИЯ! Popivanova Niki"



Още по темата: общо новини по темата: 4310
01.04.2024 »
20.03.2024 »
13.03.2024 »
12.03.2024 »
10.03.2024 »
07.03.2024 »
предишна страница [ 1/719 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 14.03.2022 г.
0
 
 
Типичен пример какво произлиза, когато главата и задника са взаимозаменяеми. От двата източника един и същ резултат.
-1
 
 
70% от хората които коментират са неописуемо тупи. Булгарското население е НЕРЕАЛНО тупо и деградирало. Вие идиоти схибани не осузнавате ли цхе так нкма да ви цхете скапаните коментари цхе да ги насоцхвате кум нек. Ма не вие сте лаинкни селско-стопански йивотни и овце. Кудето и да има булгарски коментари има и хора сус забавено мозуцхно развитие.
0
 
 
Заради парите ли !? Само да ви светна че Украинците пристигат с баси джиповете , отсядат само по черноморието и са хиляда пъти по-добре финансово от 80% от населението на цялата ни страна .Защо не ги настаняваме по селата така като настанявахме Иракчаните и Сирийци !? Да питам само ,защо Динко не ходи да ги посреща с атевето !? Както посрещаше Сирийците !?
0
 
 
Руснаците изпращали камиони с помощи в Украйна... Това вече е върхът на зомби-путинист изтрещял. Те сринаха държавата им за две седмици, два милиона бежанци само за тези две седмици, хиляди убити.. Покажете й пътя и да ходи в любимият Путинистан.Комунистически болен боклик
на 12.03.2022 г.
0
 
 
такива изроди ще стрелят в гърба на българи, ако, не дай Боже, руснаци ще дойдат тук.
+2
 
 
Спешно да бъде прибрана в психиатрия !
-2
 
 
Браво,Мариелче !!!!Тия фашкии надолу не могат да си съберът гнусните епитети !!!!
0
 
 
Мам.ка.ви фашистка. Комунистите не можаха да ви изчистят! Става въпрос за тези които пишат глупости против Мариела! Тя е права жената, но за съжаление има такива недоубити фашистки потомци!
+2
 
 
Дърта Краво преди да се Искажеш трябва да Вдигаш Ръка и Ако някой ти Иска Мнението Тогава се Исказвай Дърта Пача.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Международни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Ноември 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Парламентарни избори 2023 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Почина патриарх Неофит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: