Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ужас! Инфлуенсър уморил бебето си от глад, менюто било само слънчева светлина
Автор: Екип Burgas24.bg 13:04 / 27.03.2023Коментари (0)817
©
Оксана М., на 33 години, и партньорът ѝ Максим Л., на 43 години, уморили детето си от глад, като го оставили да се храни единствено със слънчева светлина. Двойката е изправена пред доживотен затвор в Русия.

Майката била доста притеснена и тайно кърмила сина си, но това не било достатъчно. Таткото, от своя страна, искал да спечели повече последователи в интернет с лудата кампания, пише RTL.

Максим Л., самопровъзгласил се за "лайфстайл коуч" и инфлуенсър, е известен в Русия като радикален суровоядец. Той яде само сурови зеленчуци, плодове или кълнове. За новороденото си вярвал, че дори по-строга диета би била подходяща - слънчева светлина. Не се допускала нито храна, нито вода, а само светлината на слънцето, съобщава руският всекидневник "Комерсант".

Последователите на "прана" като Максим Л. вярват, че е възможно да получиш достатъчно енергия, за да живееш единствено от прана - силата на слънцето.

Според британския вестник "DailyMail" едномесечният син на двойката е бил откаран в болница близо до Сочи поради симптоми на заболяване. Лекарите диагностицирали, че бебето е гладувало дълго време и се разболяло от пневмония. То починало малко след раждането. В момента руските власти разследват двойката. Скоро те ще се изправят пред съда.

Както установили разследващите, бащата искал да реализира грубите си идеи от раждането на детето. Тогава руснакът отказал жена му да роди в болница. 33-годишната Оксана М. сама родила сина си у дома, съобщава "Комерсант".

Освен това Максим забранил на жена си да кърми бебето. Твърди се, че тайно 33-годишната рускиня многократно е кърмила сина си. Това разказва майката на Оксана - Галина, в интервю за руския всекидневник. По време на бременността Оксана ходела тайно да хапва при съседи, твърдят познати на двойката.

Галина разкрива още една шокираща подробност - Максим Л. нарочно искал да покаже своя "слънчев" син в интернет, за да спечели повече последователи. "Искаше да експериментира с детето и след това да рекламира на другите, че можете да се яде така", се казва в интервюто.

Галина вярва, че Максим е примамил дъщеря ѝ в опасна секта. "Оксана живееше там като морско свинче. Тя беше негова робиня". Първоначално младата жена не искала да слуша притеснената си майка, но когато Максим разкрил лудите планове, които имал за детето, постепенно и тя започнала да се съмнява в него, казва Галина пред "Комерсант". Тя твърди, че Оксана много пъти се опитвала да се раздели с Максим, но той я задържал.

43-годишният лайфстайл треньор е обвинен, наред с други неща, в измъчване на деца и съпротива срещу полицията. Жена му ще бъде обвинена в небрежност, съобщава Daily Mail. Сега органите на реда трябва да изяснят дали и колко време родителите трябва да лежат зад решетките.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Международни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: