Знаехте ли, че сядането на чуждо място в самолета може да е опасно за живота

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:17 / 24.02.2022
632
Стюардесата на American Airlines Серенити Хейли разкри неочевидната причина, поради която е опасно да сменяте местата в самолет без предварително да предупредите членовете на екипажа.

Тя разкри това във видео, което сподели в личния си акаунт в TikTok.

И така, служителката на American Airlines предупреди пътниците никога да не опитват да се прехвърлят от мястото си на друго безплатно.

По думите й преди излитане се извършват задължителни процедури по претегляне и балансиране - така членовете на екипажа са убедени, че лайнерът е готов за излитане.

"Когато сменяте мястото си, можете да промените текущия баланс на самолета, така че за всеки случай винаги питайте дали това може да се направи“, добави Хейли.

Някои потребители на мрежата бяха объркани от видеото. В коментарите стюардесата обясни, че по време на полета пътниците могат да ходят пеша – това не се отразява на баланса на самолета, но по време на излитане всеки трябва да е на местата си.

Освен това стюардесите могат да помолят туристите да сменят местата си, но най-често вместо да се преместят в по-удобна класа, се предлагат други безплатни места.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Робуват на марки, дават щури пари за дрехи и затъват в дългове
"Зелената сделка" и негативните последици върху нас, автомобилите...
Международен анализатор за смъртта на иранския президент: Можем д...
Проф. Владимир Чуков: Всякакви версии за инцидента с Раиси са на ...
Потъна кораб в Черно море, трима души са изчезнали
ЕС наложи санкции срещу "Гласът на Европа" и още три руски медии


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).