40 рибари ще се състезават за купа "Света Марина"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:25 / 09.07.2008
488
Под егидата на община Созопол ще се проведе турнир по подводен риболов за купата "Света Марина"на 12 юли. Състезанието е кръг от националната верига "Купа България". Турнирът ще бъде открит зам. кмета на община Созопол Симеон Симеонов. С решение на местния парламент състезанието за купата "Света Марина" се финансира за четвърта поред година. Основен организатор е Клубът по подводен спорт "Тритон" - Бургас. Очаква се в турнира да участват около 40 състезатели от седем клуба от страната. По регламент ще бъдат връчени купи на класиралите се на І, ІІ и ІІІ място, като ще има и награда за най-голяма уловена риба.

Състезанието ще е с продължителност около 5 часа и се провежда според действащата наредба за турнирите за "Купа България". Акваторията на състезанието е заключена между южната част на залива "Вромос", нос "Акин", остров "Свети Иван" и Маслен нос. Осигурени са лодки за движение и почивка на състезателите, лекарски екип с линейка и леководолаз. Началният сборен пункт е пристанището на Созопол, пред портала за бившата военна база. Регистрацията на участниците ще започне в 09.00 часа. Стартът на състезанието ще бъде даден около 10.30 часа, а тегленето на улова и награждаването на победителите ще бъде между 16.00 и 17.00 часа.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Манастир от 11 век, некропол и много артефакти се разкриват при р...
Ученик пострада при опит да потуши пожар в Драчево
Катастрофа на пътя Варна – Бургас, пострада дете
Започна ремонтът на Дюлинския проход! Скоро тези дупки ще са в ис...
Хиляди руснаци и украинци са се заселили в Бургаско само за годин...
Мъж от Винарско държи незаконни оръжия в дома си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).