40 русначета са пътували в катастрофиралия автобус! Вижте още подробности за инцидента!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
12:05 / 14.06.2018
27117
Полицията изнесе подробности за катастрофата край Приморско, за която Burgas24.bg  вече информира. Инцидентът е станал малко преди 10 часа днес. Ударили са се автобус "Скания" с бургаска регистрация, управляван от 63-годишния Я.К. от Бургас, движещ се в посока Китен и л.а. "Фолксваген Пасат" с търговищка регистрация, управляван от 28-годишния Д.Х. от Разград, движещ се в посока Приморско.

В автобуса са пътували около 40 руски деца – туристи. В резултат на пътния инцидент са нанесени значителни материални щети, но няма пострадали. Децата са извозени с друг автобус и вече настанени в детски лагер в Китен.

По първоначални данни водачът на фолксвагена е загубил контрол над автомобила и навлязъл частично в лентата за насрещно движение и се блъснал в предната лява част на правомерно движещия се автобус. От сблъсъка са засегнати предната броня и лявата гума на автобуса.

И двамата водачи са тествани за употреба на алкохол и наркотични вещества, като резултатите им са били отрицателни.

До приключване на огледа на възникналия пътния инцидент отсечката между Приморско и Китен бе затворена, като пътния трафик се осъществяваше по алтернативно трасе през ММЦ – Приморско. Очаква се движението по затворения път да бъде възстановено до 12:30 часа днес.

Виж коментарите (1)

Още по темата (1):
14.06.2018 Извънредно: Лека кола и автобус се удариха зрелищно край Приморско! Движението е пренасочено!
Още новини от Регионални новини:
Бизнесмени бият алармата! Може хотели и ресторанти да затворят в ...
Полицаи от Приморско хванаха мъж да шофира дрогиран за пореден пъ...
Кола изхвърча от пътя, жена е в болница
Коклюшът в Бургаско: Има ли заразени?
Руснак сгази лука в Равда
Полицията в Карнобат по следите на крадец на крави


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).