90 деца от Дебелт вече играят в нов физкултурен салон

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
15:57 / 26.09.2019
2202
90 деца от село Дебелт ще играят в новия физкултурен салон на ЦДГ "Дъга". Той бе официално открит със спортен празник с участие на малчуганите от градината.

Сградата, в която се помещава физкултурния салон на градината, е изцяло обновена със средства от бюджета на Община Средец. Старата дограма е сменена с нова, подменена е и старата подова настилка, стените са боядисани в свежи цветове. Спортните уреди са предоставени по Проекта за физическо възпитание и спорт, по който работят в детската градина.

Гости на празника бяха президентът на ОФК "Странджа - Агрокорн" инж. Иван Жабов и кметът на село Дебелт Иванка Ангелова. Тя бяха поздравени от директора на ЦДГ "Дъга" Мария Кирякова. Тя не скри благодарността си към Община Средец за получената подкрепата за превръщането на сградата във физкултурен салон.

Децата, разделени в отбори, демонстрираха сръчност и съобразителност в спортните игри, с които бе открит салона. Малчуганите бяха аплодирани от гостите на празника, от своите учители и родители. За отборите имаше грамоти и награди.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Спешна помощ на плажа с джет, вместо с линейки?
Шофьорка от Русия направи голяма беля в Поморие
Бизнесмени бият алармата! Може хотели и ресторанти да затворят в ...
Полицаи от Приморско хванаха мъж да шофира дрогиран за пореден пъ...
Кола изхвърча от пътя, жена е в болница
Коклюшът в Бургаско: Има ли заразени?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).