Акция срещу наркотиците на територията на Слънчев бряг, Несебър и Свети Влас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:27 / 30.08.2016
1156
Поредна успешна реализация срещу наркоразпространението на територията на Слънчев бряг, Несебър и Свети Влас осъществиха служителите от отдел "Криминална полиция" при ОДМВР - Бургас съвместно със служители от ОДМВР - Стара Загора.

В резултат на няколкомесечната работа на криминалистите, непосредствено след приготвяне на наркотично вещество в старозагорското село Хан Аспарухово, са задържани криминално проявените К.И., 36-годишен от Бургас и Х.К., 32-годишен от Елхово.

При претърсване в обитавания от К.И. дом, разположен в селото, са намерени и иззети 80 гр. метамфетамин / пико/, а в помещение на пристройка към къщата, пригодено за лаборатория за приготвянето на метамфетамин, са открити прибори, термометри, колби, везни и опаковки от прекурсори, служещи за приготвяне на синтетични наркотици.

Констатирано е, че приготвения в старозагорското село Хан Аспарухово метамфетамин е бил разпространяван от наркодилъри на територията на Слънчев бряг, Несебър и Свети Влас.

Работата по случая продължава от служители на ОДМВР - Стара Загора.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Манастир от 11 век, некропол и много артефакти се разкриват при р...
Ученик пострада при опит да потуши пожар в Драчево
Катастрофа на пътя Варна – Бургас, пострада дете
Започна ремонтът на Дюлинския проход! Скоро тези дупки ще са в ис...
Хиляди руснаци и украинци са се заселили в Бургаско само за годин...
Мъж от Винарско държи незаконни оръжия в дома си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).