БАХА удостои кмета на Обзор с почетна награда

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:34 / 28.02.2017
914
Балканският Алианц на хотелските асоциации - БАХА удостои кмета на гр.Обзор Христо Янев с почетна награда за най-успешно развитие на туристическа инфраструктура на Балканите.

На церемонията по награждаването, състояла се на 23 февруари в сръбската столица Белград, Христо Янев получи рицарско звание, мантия, специална купа и грамота. В отговор на признанието той благодари за наградата и за честа, която му е оказана и обеща да продължи да развива Обзор като туристическа дестинация с още по-ускорени темпове.

Представителството на БАХА в Белград връчи награди на номинирани участници в различни категории от 11-те държави - членове на Балканския Алианс. На предшестваща церемонията по награждаването приятелска среща Христо Янев отправи официална покана към членовете на Алианса да се включат в кръгла маса, която ще се проведе в Обзор в началото на туристически сезон`2017.

Гости на тържественото събитие бяха Андрей Новаков - член на Европейския парламент и Томазо Комази - представител на европейската туристическа мрежа на регионите "Некстур". Почетен гост на събитието бе Благой Рагин, председател на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация - БХРА и президент на БАХА.

Събитието на БАХА бе съчетано с Белградската Туристическа борса - Belgrade Tourism Fair, която тази година събра близо 2000 участника. Нейните домакини с всяка изминала година развиват изключителен маркетинг за популяризирането й сред международните борси.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Колко нови жилища построиха в Бургаско от началото на годината?
Кола се заби в дърво в Айтос, шофьорката попадна в болница
Строи ли се в Бургаско?
Борят се за живота на мотоциклетист, катастрофирал в Руенско
Пожар избухна в автосервиз в Ямбол, три екипа се борят с пламъцит...
458 души празнуват в Ямбол днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).