Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Баща, син и зет гонят автомобил с бургазлии по пътищата, с чукове трошат колата и пребиват пътник
Автор: Екип Burgas24.bg 10:34 / 21.04.2013Коментари (16)5407
© Burgas24.bg
Вчера, около 10.30 ч. в Пето Районно управление «Полиция» - Бургас, е получено съобщение от двама бургазлии / на 57 и 56 години/, за това че час по-рано пътували с л.а. «Фиат Уно», с бургаска регистрация в посока от Бургас към Каблешково. При излизане от града забелязали, че автомобил, с бургаска регистрация, започнал да ги преследва, като на няколко пъти се опитва да ги изблъска от пътя, рязко спирал пред тях, а седящия на предната дясната седалка захвърля по предното им стъкло пластмасова чаша с кафе.

На Детелината към Каблешково бургазлиите видяли задминалия ги автомобил, спрян напречно на пътя и трима мъже, които им отправяли заплахи и ритали автомобила им, нанасяйки побитости по вратите. 57-годишния бургазлия успял да заобиколи непознатите и продължил по пътя си. Мъжете обаче отново продължили да ги преследват, поради което бургазлията влязъл в с. Черно море и спрял пред дома на брат си на ул. «Митко Палаузов». Непосредствено след тях спрял и автомобила с непознатите, от който отново излезли трима мъже, носещи чукове и строителен мастар. Те започнали да удрят по лекия автомобил «Фиат Уно», като счупили двете леви странични стъкла и нанесли множество удари с чукове и мастара по главата и тялото на седящия в автомобила 57-годишен бургазлия, след което си тръгнали.

Пострадалият е с разкъсно-контузна рана в областта на устната и на левия лакът, множество натъртвания и кръвонасядания по ръката, в областта на ребрата вляво и по целия гръб, прегледан е в Бургаския спешен център и освободен за домашно лечение.

От проведените бързи оперативно-издирвателни мероприятия са установени извършителите на деянието - това са: 29-годишния М.Н. от Бургас / управляващ л.а. «Сеат Алхамбра», с бургаска регистрация/, баща му - Д.Н., 55-годишен от Бургас и зет му - Д.Д., 32-годишен от Бургас.

Мъжете са задържани със заповеди за срок до 24 часа, като са направили самопризнания за съпричастността си към престъплението. Като причина посочили неколкократни неправилно предприети маневри от водача на л.а. «Фиат Уно», с които им е препречен пътя на излизане от Бургас в посока Каблешково. По случая е образувано бързо досъдебно производство.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Burgazliqta
премахни филтъра

+2
 
 
Проблемът с турбо селските изцепки е голям в Бургас. Кога ще започнат да ги наказват тия селски кретени? Срамите ни града, утайки!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
България и Войната в Украйна
Задържаха журналиста Димитър Стоянов
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: