Бесен пловдивчанин от морето: За последно ми е! Няма такъв кенеф! Вижте гаврата!

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
08:40 / 10.07.2019
6489
Прочетете това и добре си помислете. Разказът е на читател на Plovdiv24.bg: "Здравейте. Със съпругата ми за последен път избрахме да почиваме в България. Резервираме хотел в Китен. В първия хотел "Искра" нищо не отговаря на обявите им. Снимал съм какво представлява континентална закуска. За съжаление не се сетих да снимам детската площадка.

Тази "закуска" преля чашата и в 8:00 сутринта си поисках парите за останалите 2 нощувки. Започнаха да ми обясняват, че вече е втори ден и трябва да си платя и втората нощувка. Както и да е, казах, че знам точно къде да се оплача и парите ми се върнаха. 

След това, паркирайки пред хотел "Ариана" (който се води един от хубавите), се откърти дърво и ми потроши колата. Управата на хотела дори и не се извини, а започнаха да се оправдават с Общината и кметството, а реално дървото е в техния двор и е полуизгнило, но никой не го интересува. Да не кажа, че секунди преди да падне, аз бях отдолу и други хора и деца също.

На третия хотел, в който отидохме, храната беше ок, но също е на доизживяване. Изпращам ви снимки на тоалетната в хотел "Кремиковци". На всичко отгоре кучето на собствениците се разхожда свободно и наистина е кротко, но тези, които се страхуват, са постоянно притеснени от него, като например моята дъщеря, а кучето обича да лежи точно пред входа на хотела. Също успях да го снимам. 

И разбира се, накрая, но не на последно място, е фактът, че тези, които нямаме пари за шезлонг или не искаме да плащаме минимум 20 лева на ден за такъв, сме набутани да плажуваме до "кенефа".

Жалко е, че хората бягат да почиват и да харчат пари в чужбина, но за съжаление не можем да сравняваме качество в България и Гърция. За 2 евро за едно фрапе получаваш шезлонг и чадър, водата е чиста, а квартирите и хотелите са чисти и поддържани. Не е пълно със сергии с дребни мошеници, които печелят, лъжейки децата, че за 5 лева ще спечелят голяма играчка или ще хвърлят един ринг и ще спечелят бутилка алкохол. 

А това е тоалетната във фоайето на третия хотел. Представете се германците с какво впечатление остават. Ходил съм неведнъж в Германия и смея да заявя, че магистралните тоалетни се стопанисват по-добре. Дори някои се дезинфекцират автоматично, след като си свършите работата и станете от тоалетната. И същите тези хора идват тук и виждат един кенеф със сезал - дали ще останат впечатлени? 

Настаняването в първото място беше събота, 6 юли, сутринта, напускането и разправиите бяха в неделя, 7 юли сутринта и пак в неделя се случва четата с дървото. Представям си ужасния сценарий - аз или друг да отиде със семейството си за така дълго чаканата почивка и дърво да убие или сериозно да повреди член от семейството, защото сме решили да си дадем парите да почиваме при хора, които не ги интересува нашата безопасност, а само парите ни"

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)

Още по темата (110):
26.10.2019 Има ли желаещи за морска авантюра на 26 октомври?
12.10.2019 Неочаквана прогноза за днес!
28.09.2019 Истински летен ден ни очаква утре
28.09.2019 Истинско лято през октомври, идва нова гореща вълна!
28.09.2019 Албена е най-добрата СПА дестинация за 2019 година
28.09.2019 Есен ли?
Още новини от Регионални новини:
Бизнесмени бият алармата! Може хотели и ресторанти да затворят в ...
Полицаи от Приморско хванаха мъж да шофира дрогиран за пореден пъ...
Кола изхвърча от пътя, жена е в болница
Коклюшът в Бургаско: Има ли заразени?
Руснак сгази лука в Равда
Полицията в Карнобат по следите на крадец на крави


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).