Бойко Борисов: Пътят Бургас - Слънчев бряг е задължителен да се направи

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:50 / 19.09.2015
1754
Пътят Бургас - Слънчев бряг е задължителен да се направи, сега правим обхода, но той ще е на второ място, на първо място ще е АМ " Хемус ". Това каза премиерът Бойко Борисов на откриването на пречиствателната станция в Созопол.

"Вие живнахте в Бургас и региона, а на горе Варна и Северна България да тръгнеш да пътуваш е убийство. Така че до година Северна България ни е приоритет и това, което съм поел ангажимент ще го довърша", информира премиерът.

Той допълни, че мостът на град Ахелой струва 30 млн. лв. Той обясни, че там има тресавище и трябва да се набиват пилони на 100 м в земята.

"Ако не бяхме падали на власт това лято този път щеше да е готов. Знаете как го бяхме захванали. Но народът трябва да си плати за експериментите, които допуска. Сега ще го правим след време", допълни Борисов.

Той припомни, че след фалирането на КТБ, 3 млрд. и 700 млн лв. са вложени от фондовете и държавни пари, за да може вложителите да си вземат парите. Той обясни, че вместо през тази една година да падат банки е щял да бъде направен пътят до Слънчев бряг. Борисов припомни и, че всички еврофондове са били спрени и е хубаво тези неща да се напомнят.

Източник: Радио "Фокус"

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
458 души празнуват в Ямбол днес
Бедни ли са бургазлии? Ето какво отговарят от НСИ!
Водещата от ВВС Бетани Хюз се гмурка край Созопол
Украинка отнесе с колата си неин сънародник на тротинетка в Свети...
Обещаха да разширят ГКПП "Малко Търново"
Белезници за шофьор, седнал зад волана на кокаин


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).