Британецът се напил като свиня, защото алкохолът в Англия бил много скъп! Съдът го остави в ареста

Автор: Стиляна Божидарова
Коментари (0)
12:20 / 08.09.2018
7552
Британецът Дани Джеймс Кнот работел здраво в родината си, но алкохолът бил скъп. Затова когато дошъл на почивка в Слънчев бряг с майка си, му отпуснал края и се напил юнашки. Това обяснение дала пред разследващите родителката на арестувания мъж, предаде репортер на Burgas24.bg.

Днес пред медиите 27-годишният англичанин показа съвсем различно лице - изглеждаше хрисим и покаян. "Много съжалявам, аз не съм такъв. Пих много, не знам защо го направих. Не съм срещал тези хора преди, наистина съжалявам", изплака Джеймс Кнот. Той обаче отрече да е вземал наркотици, каквито подозрения има. Това обаче лесно ще се докаже от назначената експертиза.

Припомняме, че британецът е привлечен като обвиняем за две престъпления, извършени в условията на реална съвкупност, за това, че на 06.09.2018г., около 00:40 часа, в к.к.Слънчев бряг, в комплекс "Виктория Палас" до външен бар на басейн и до рецепцията на хотела, извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото - буйствал, замервал с обувки служители на хотела, нанесъл удари с юмрук по лицето на Ц. П., както и ритник с крак по десния глезен на К. И.

Дани Кнот е обвиняем и за това, че на същата дата и място, в коридор на комплекса, чрез стискане за гърлото и нанасяне на удари по лицето, гърба и гърдите, причинил на К. Р. лека телесна повреда, причинена по хулигански подбуди.

Районен съд – Несебър счете, че от събраните доказателства по делото до този момент, може да се направи обосновано предположение, че туристът е автор на престъплението, в извършването на което е обвинен. От приложената справка за съдимост се установява, че обвиняемият не е осъждан. Независимо от това, в своето определение съдът взе предвид "начина и интензитета, както и проявената упоритост при извършването на деянията". Съдебната инстанция счете, че е налице реална опасност, ако Дани Кнот бъде освободен да извърши престъпление. Обвиняемият няма регистриран адрес на територията на страната, на който да бъде призован за предстоящите действия по разследване. След случилото се, британският гражданин се е спуснал от петия до първия етаж по колоната, счупил е витрината на стая за гости на първия етаж и е влязъл в нея, като впоследствие е бил задържан от органите на реда.

Районен съд – Несебър взе предвид и обстоятелството, че разследването е в самото начало, предстоят процесуално следствени действия, за което се изисква личното участие на обвиняемия.

Определението на Районен съд – Несебър може да бъде обжалвано или протестирано пред Окръжен съд – Бургас. Адвокат Веселин Анестиев е категоричен, че ще обжалва.

Вижте какво каза Дани Джеймс Кнот минути след като чу, че ще прекара следващите дни в ареста!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)

Още по темата (7):
06.11.2018 Помните ли британеца Дани, сътворил истински екшън в Слънчев бряг? Ето каква присъда получи!
14.09.2018 Британецът Дани Джейм се разплака от условията в ареста! Баща му имал апартамент в Слънчака, можел да остане в него
08.09.2018 Дани Джеймс: Съжалявам, обърнах няколко уискита! Мога да платя 10 хил. лв. гаранция
08.09.2018 Ето го бруталния англичанин, който се надруса като за последно и преби трима в Слънчака
07.09.2018 Прокуратурата за английския примат, пребил мъж в Слънчев бряг: Този път няма да има прошка
07.09.2018 Излязоха подробности за екшъна в Слънчев бряг с пребития от англичанин възрастен мъж
Още новини от Регионални новини:
Бизнесмени бият алармата! Може хотели и ресторанти да затворят в ...
Полицаи от Приморско хванаха мъж да шофира дрогиран за пореден пъ...
Кола изхвърча от пътя, жена е в болница
Коклюшът в Бургаско: Има ли заразени?
Руснак сгази лука в Равда
Полицията в Карнобат по следите на крадец на крави


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).