Читателка: В Каблешково се паркира безобразно, полицията бездейства

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
12:49 / 12.09.2014
675
Читателка на Burgas24.bg ни изпрати своето мнение относно паркирането в Каблешково в пазарен ден и бездействието на органите на реда.

Здравейте! Не съм от региона, но в момента съм на почивка на морето. Днес посетих пазара в Каблешково и останах изключително изумена и разочарована от нехайното паркиране на голям брой автомобили в зелената площ в центъра на Каблешково. Като цяло много ми хареса парка и детската площадка- изключително приятно и уютно място с много зеленина. Наистина е хубаво когато виждам, че нещо се поддържа. И с приятното чувство останах и много разочарована след като видях редицата автомобили паркирали по тази зелена площ. Разбирам, че е пазарен ден, но това не дава право всеки да паркира където си иска.... знам, че има редица други по- важни проблеми за решаване, но като цяло всичко започва от едно елементарно паркиране. Просто съм изключително възмутена като турист и разочарована, че в пазарен ден не видях дори и един полицай който по някакъв начин да спре това безразборно паркиране. Оставям на страна безразборно пресичащите хора- голяма част от които явно ги мързеше да повървят 10-15 метра за да пресечат на пешеходната пътека... Явно българина си е такъв. Възхищаваме се на подредбата и културата по чужбина, но като сме на улицата сме си все същите. Искрено се надявам това безразборно спиране в зелените площи в Каблешково да спре- защото ми е билно като виждам тази зелена свежа трева по която после тичат деца да се тъпче от гумите на някой който го мързи да повърви пеш. И не мисля, че съм единствения човек на който това му е направило впечатление.


Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Отлична работа на карнобатската полиция
Мъж от Сунгурларско разбра, че полицията дебне за пияни шофьори и...
Колко нови жилища построиха в Бургаско от началото на годината?
Кола се заби в дърво в Айтос, шофьорката попадна в болница
Строи ли се в Бургаско?
Борят се за живота на мотоциклетист, катастрофирал в Руенско


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).