DJ Станчо след акцията в "Оксижен": За пръв път в живота си влизам в килия, ще си търся правата в Хага

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (11)
10:05 / 13.08.2017
5615
За първи път в живота си влизам в килия. Махах си връзките на обувките, коланите... Имаше психично болни, които не спряха да крещят. Това каза DJ Станчо, който се озова за 4 часа в ареста след спец акция в дискотека "Оксижен" в Слънчев бряг. 

Припомняме, че след акцията в малките часове на съботния той бе задържан, след като отказа да даде на органите на реда личния си лаптоп.

"Дойдох да си свърша работата. Малко преди 1 часа през нощта нахлуха полицаи. В началото не знаех какво се случва, но после разбрах защо служителите на реда са толкова агресивни - зад тях бяха шефът им и вицепремиерът Валери Симеонов. 4-5 полицаи се качиха на пулта, без да се представят и разпоредиха да изключа всичко. Веднага се подчиних. Попитаха ме на кой е лаптопът, казах им, че е мой и не пожелах да го дам. Казаха ми, че ще ми пишат акт и че ще трябва да ме задържат", разказа DJ Станчо пред Нова телевизия. 

"Нивото на звука в дискотеката се определя от самата апаратура. Аз съм гост диджей, не работя в това заведение. Цял живот се опитвам да заживея по световни стандарти. Зная, че когато не ти се представят заповед и документи, не може да ти отнемат лична вещ", добави той. 

Провалиха ми всички участия без да ми кажат защо. Единственият начин да си потърся правата е в Хага. Не мога да си представя обаче как ще съдя държавата, в която съм израснал. Имам си мой патриотизъм, който е различен от този на вицепремиера Валери Симеонов", подчерта DJ Станчо.

Виж коментарите (11)
Още новини от Регионални новини:
Бизнесмени бият алармата! Може хотели и ресторанти да затворят в ...
Полицаи от Приморско хванаха мъж да шофира дрогиран за пореден пъ...
Кола изхвърча от пътя, жена е в болница
Коклюшът в Бургаско: Има ли заразени?
Руснак сгази лука в Равда
Полицията в Карнобат по следите на крадец на крави


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).