Деца рисуват мечтите си в община Приморско

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:40 / 08.05.2015
910
За четвърта поредна година децата от община Приморско ще рисуват това, за което мечтаят. Участието им в конкурса за рисунка "Нарисувай мечта" вече е утвърдена традиция. Той се провежда под патронажа на председателя на Общински съвет Приморско Миглена Барцулева.

Радостен факт е, че във всяка следващо издание на арт състезанието се включват все повече малки художници.

Най-малките жители на морската община ще има възможността да пренесат върху хартия своите мечти, без ограничение за възрастта на участниците. Конкурсът ще се проведе на 12 май /вторник/ във всички населени места на община Приморско.

Началото ще бъде дадено в Приморско от 14.30 часа в заседателната зала на Общината, а в Китен децата ще рисуват от 15 часа в местното читалище. Във Веселие, Ясна поляна, Ново Панчарево и Писменово малките художници ще стартират от 15.30 часа.

Всички рисунки от конкурса ще бъдат оценени от компетентно жури и изложени в залата на Общината. Най-добрите от тях ще бъдат наградени на празника на Приморско - 24 май. Подбрани детски рисунки ще бъдат включени в специален календар.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Колко нови жилища построиха в Бургаско от началото на годината?
Кола се заби в дърво в Айтос, шофьорката попадна в болница
Строи ли се в Бургаско?
Борят се за живота на мотоциклетист, катастрофирал в Руенско
Пожар избухна в автосервиз в Ямбол, три екипа се борят с пламъцит...
458 души празнуват в Ямбол днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).