Ден на ученическото самоуправление в Свети Влас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:35 / 07.05.2015
1179
По оригинален и съвременен начин учениците и учителите от Основно училище "Св. Св. Кирил и Методий" в град Свети Влас ще отбележат Деня на Европа - 9 май.

В навечерието на празника - на 8-ми май, за втора поредна година, в училището ще се проведе Ден на ученическото самоуправление. В този ден всички позиции в екипа на учебното заведение - директор, помощник-директор, учители, завеждащ административна служба, хигиенисти, медицинска сестра и охрана, ще се заемат от ученици.

Осъществяването на инициативата е подготвено съвместно от деца и учителите, като дълго време преди това учениците изучават функциите и задълженията на всеки член от екипа. Идеята е в Деня на ученическото самоуправление да изпълняват различните длъжности успешно и да осигурят нормалното функциониране на всички дейности в училището. Предизвикателството за децата става още по-голямо и поради факта, че в този ден се провежда изпитът по математика от националното външно оценяване за четвърти клас.

Целта на проявата е да се покаже уважение към съвременните европейски ценности и да се даде възможност на учениците "да видят" образователно-възпитателния процес "от другата страна".

И учителите, и учениците, са убедени, че тази проява ще съдейства за подобряване на педагогическото взаимодействие и за сплотяване на училищната общност.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
В Бургаско рехабилитират път, който не е ремонтиран от 45 години
Чужди медии хвалят морските ни курорти
Министърът на туризма посети Царево
Кола удари 4-годишно дете в Китен
Много пострадали в катастрофа в Сунгурларско
Кола пламна пред хижа "Тополица"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).