Девойка подкара колата си по плажа и едва не прегази дете

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
09:39 / 08.07.2014
1950
Девойка подкара колата си по плажа в залива Вромос край Черноморец и едва не уби дете на пясъка. То в последния момент успяло да се дръпне, за да не го прегази автомобилът. Под гумите обаче се озовали играчките му, съобщиха очевидци в рубриката "Моята новина" на Нова телевизия.

"Не мога да опиша с думи наглото поведение на двойката. Автомобилът им е с хасковска регистрация. Идвайки на плажа, по-горе на баира, огледаха се, след което с мръсна газ завиха рязко надясно, където играеха нашите деца. Колата спря на метър от едното дете и на около 2 метра от краката ни, като преди това мина през разхвърляните наоколо от децата лопатки и кофички", добавя жена, станала свидетел на случилото се.

"Едното детенце като по чудо се дръпна, за да не го прегази колата. Едната лопатка обаче остана под гумите на колата. Подскочихме и двете семейства, онемели от ужас. Девойката с цялата си наглост заяви, че плажът е неохраняем и всеки може да си прави каквото поиска. След 2-3 минути пререкания, момичето и приятелят й изтеглиха колата назад. През това време се появиха и репортери да вземат интервю от плажуващите. Насочихме ги към въпросната двойка, но те подминаха все едно това е нещо нормално", коментира очевидката.


Виж коментарите (2)
Още новини от Регионални новини:
Кола се заби в дърво в Айтос, шофьорката попадна в болница
Строи ли се в Бургаско?
Борят се за живота на мотоциклетист, катастрофирал в Руенско
Пожар избухна в автосервиз в Ямбол, три екипа се борят с пламъцит...
458 души празнуват в Ямбол днес
Бедни ли са бургазлии? Ето какво отговарят от НСИ!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).